image

De beste hulp voor
betere isolatie


Verduurzaming zonder dure
oplossingen

 


Goed geïsoleerde woningen helpen mee aan een betere wereld. Betere isolatie draagt ook bij aan meer wooncomfort én lagere lasten. Maar. Waar begin je? Wie vertelt je alles over de regels, de kosten én de opbrengst? Wie hélpt je aan de beste isolatie? Orange Parq doet alles.

Innovatieve materialen en slimme technieken

Vastgoed verbeteren. Dat komt terug in alles wat we doen. Kleine reparatie of complete renovatie. Maar zeker ook isolatie. Juist isolatie! Niet alleen regelen wij isolatie van gevels, vloeren en daken van advies tot afwerking, wij garanderen een hogere isolatiewaarde tegen een lagere prijs dan regulier isoleren. Dankzij innovatieve materialen en technieken isoleren wij sneller en zonder gedoe. Het materiaal is brandvertragend, werkt uitstekend tegen geluidsoverlast en houdt ongedierte buiten de deur.

Betere isolatie met extra opbrengst

Bij isolatie maken wij gebruik van cellulose isolatiewol van Easycell. Deze hoogwaardige isolatievlokken zijn te gebruiken in vloer, plafond, schuine kap en wand. Onder hoge druk blazen we ze vanaf de straat tot de vierde verdieping in. Slepen met materiaal is dus niet nodig. De vlokken dichten alle naden en kieren af, het inblaasgat sluiten wij af met conische kurk. Dit zorgt voor een isolatiedeken dat warmte en geluid niet laat ontsnappen. Volledig milieu- en verwekingsvriendelijk en in elke dikte aan te brengen. Gemakkelijker isoleren met hogere opbrengst, dus. En dat alles tegen lagere isolatiekosten.


Wij helpen mee
aan
betere
woningen en een betere wereld.

 

image

Meer
wooncomfort,
lagere
woonlasten.
Wij regelen
het.

Isolatie voor investeerders.

Vanaf 2030 mogen ook particuliere verhuurders geen woningen meer verhuren met een energielabel E, F of G. Maar als investeerder weet je: een hoger energielabel is een hogere huurprijs waard. Orange Parq is dé partij voor advies over de spelregels maar ook de winst van goede isolatie. Bovendien regelen we de isolatie van je panden, met de beste materialen, slimste technieken en zonder gedoe. Ook slim: we houden je volledig op de hoogte van alle werkzaamheden met een handige app. Zo zie je de isolatiewaarde én de waarde van je panden stap voor stap verhogen.

Meer weten over onze unieke aanpak?
Laat je bijpraten over woningisolatie

Contact